Piața de fericire ediția 1

Haideți la „Piața de fericire”! Dăruim speranță copiilor cu autism.

Echipa USR PLUS Mediaș vă invită sâmbătă, 29.06.2019, la evenimentul „Piața de fericire”, între orele 10 – 12, la Casa Schuller, să participați la campania de strângere de fonduri pentru Asociația Sfântul Casian Mediaș și să dăruiți speranță copiilor cu autism.

Când am decis să ne implicăm în politică ne-am propus să fim mai aproape de cetățeni și de nevoile lor, să îi ajutăm și să le fim prieteni. Invităm cetățenii și companiile să se implice alături de noi, să fie parte a campaniei de susținere a Asociației Sfântul Casian Mediaș pentru a ajuta copiii cu autism. Vom aduce cărți și jucării care vor fi cumpărate simbolic de către participanți în schimbul unei donații pentru copiii cu autism.

Toți banii strânși în cadrul evenimentului vor fi donați Asociației Sfântul Casian Mediaș, astfel vrem să fim alături de acești copii minunați și de familiil lor. Haideți alături de noi.

În data 29.06.2019 a avut loc evenimenul „Piața de fericire”! Dăruim speranță copiilor cu autism.

Desfășurată la Casa Schuller, acțiunea de strângere de fonduri, organizată de USR Plus Mediaș pentru Asociația Sfântul Casian a adunat un număr mare de personae dornici să ajute.

Medieșenii au dovedit încă odată simț civic și au venit cu mic cu mare în Piața De Fericire pentru a ajuta copii bolnavi de autism. Sâmbătă Centrul Cultural Casa Schuller a fost neîncăpător.

Interesul ridicat pentru acțiune i-a făcut pe organizatori să propună ca si anul urmator sa aibe loc editia a doua , a Pietei de fericire.

Prima  editie a  evenimentului Piață De Fericire dedicată copiilor cu autism din Mediaș a strâns peste 12 mii de Lei. Toți banii au fost donați Asociației Sfântul Casian.Cu această ocazie aș vrea să vă mulțumesc din inimă fiecăruia că ați venit, ați donat și sunteți cu sufletul și inima alături de noi.De asemenea, as vrea sa mi exprim respectul pentru organizatorii și sustinatorii acestei campanii, Aliantei USR PLus si oamenilor deosebiti care o compun.Speciale multumiri si fam Drasser pentru donatii, preotului Marius Custalcean de la Biserica Sf Dumitru, domnului Roșian Florin, doamnei Sîrbu si dlui Antipa, din Axente Sever, presei locale, Radio Ring, Nova Tv pentru promovarea evenimentului….etc

Va multumesc pentru spiritul civic de care dati dovadă si mă rog lui Dumnezeu să vă întoarcă binele pe care l faceți!

 
 
 
 
 
 
ro_RORomână