Proiect de hotărâre privind aprobarea convenţiei de parteneriat între Consiliul Local Mediaş prin Direcţia de Asistenţă Socială şi Asociaţia Sfântul Casian

26 de proiecte de hotărâre se află pe ordinea de zi a primei ședințe ordinare a Consiliului Local Mediaș din acest an.

Printre cele mai importante proiecte se află un proiect de hotărâre privind premierea familiilor cu domiciliul în Mediaş şi sat aparţinător Ighişu Nou care vor împlini 50 de ani de căsătorie în cursul anului 2019, un  proiect de hotărâre privind acordarea de suport și sprijin persoanelor vârstnice cu domiciliul în Mediaş şi satul aparţinător Ighişu Nou, care vor împlini  80 de ani de viață pe parcursul anului 2019, în vederea creșterii calității vieții și un alt proiect de hotărâre privind aprobarea convenţiei de parteneriat între Consiliul Local Mediaş prin Direcţia de Asistenţă Socială şi Asociaţia Sfântul Casian în scopul desfășurării de programe și acțiuni comune adresate persoanelor cu tulburări din spectrul autist și cu tulburări de sănătate mintală asociate, din municipiul Mediaș și sat aparținător Ighișu Nou.

Sursa: Tribuna

Categorii: Fără categorie

5 gânduri despre „Proiect de hotărâre privind aprobarea convenţiei de parteneriat între Consiliul Local Mediaş prin Direcţia de Asistenţă Socială şi Asociaţia Sfântul Casian”

  1. Im very happy to find this web site. I want to to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and i also have you saved as a favorite to see new information in your blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână