PLUS Mediaș: „În Mediaș, Alianța USR PLUS continuă prin legăturile formate între oameni buni și implicați care conlucrează pentru fiecare bucățică de mai bine”

PLUS Mediaș, alături de colegii din USR, a organizat, sâmbătă, evenimentul „Piața de fericire”, prin care s-au strâns fonduri pentru Asociația Sfântul Casian Mediaș în beneficiul copiilor care suferă de tulburări din spectrul autist. Suma strânsă de 12.055 de lei va reuși să acopere costurile ședințelor de terapie de recuperare pentru copiii diagnosticați cu autism și alte afecțiuni din sfera mentală.

„Alianța Binelui

Cele două proaspete comunități PLUS constituite în Mediaș au pornit, alături de colegii USR, o campanie de fapte bune, membrii acestora fiind sufletul acțiunii de strângere de fonduri «Piața de fericire» în beneficiul copiilor suferind de tulburări din spectrul autist.

Evenimentul găzduit în dimineața zilei de 29 iunie de Casa Schuller din Mediaș s-a concretizat printr-un bazar caritabil de jucării și cărți pentru copii, în urma căruia a fost suma de 12.055 de lei, destinată sprijinirii unei organizații a părinților de copii speciali, diagnosticați cu autism și alte afecțiuni din sfera mentală.

Banii donați prin eforturile conjugate ale aliaților USR-PLUS vor susține direct costurile ședințelor de terapie de recuperare pentru copii, iar obiectele rămase își vor găsi utilitatea în dotarea centrului de recuperare al Asociației Sfântul Casian Mediaș.

Membrii PLUS din Mediaș și-au regăsit în fapte concrete și rezultate palpabile motivele pentru care au decis să se implice în politică, pentru a fi alături de semenii în nevoie, pentru schimbări mai mari sau mici în orașul de pe Târnave. În Mediaș Alianța USR PLUS continuă, prin legăturile formate între oameni buni și implicați care conlucrează pentru fiecare bucățică de mai bine”, precizează PLUS Mediaș în cadrul unui comunicat de presă.

Sursa: Stiri.Plus

Categorii: Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână